Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 27 август 2015 г.

АНАЛИЗ, НА АНАЛИЗА ,НА АНАЛИЗА, НА НОВИНИТЕ.

 Преди шест месеца си направих блог. Деда Ванга. Мислех, че като ви представям истинските новини, от смешната страна, ще Ви накарам да се замислите. Но не би. Повечето четяха заглавията, други ме псуваха, а трети се кефеха. Станах евреин, соросоид, руска подлога, еврогей и кво се сетите. Най - посетените публикации бяха:
 САЩ, подпалвачи на ....
 НАТО нападна Русия....
Трупове след учения на НАТО...
 Мълния утрепа...
 Та сега съм отворил едно шише червено вино, и пиша. Няма да ви кажа, кво е виното, що не са платили за рекламата. Струва 11.50 у Кауфланд, и е страхотно. БЪЛГАРСКО.
 Крайно време е да свалите черните очила. Новини добри няма да видите.
 Ако днес утрепят един у България, не са утрепали седем - осем милиона. Не е новина, че няколко милиона са живи .
 Ако някой гръмне двама репортери, няколко милиона репортери репортерстват. Ама това не е новина.
 Ако някой изнасили, обере и пребие някого, пак е новина. Не е новина, че няколко милиона не са.
 Ако катастрофира влак, самолет, камион, е новина. Не е новина, че милиарди не катастрофират.
 У новините са Бойко, Миков, путин, НАТО, проститутки и проститутковци. А са там, що четете. И що не плащат. Плащате Вие.
 У новините няма "Телериг", где три български момчета я направиха от нищото, и я продадоха за 200 000 000. Там е Пеевски. Що трябва да го псуваме.
 Нема го и Топалов, гимнастичките, Ивет Лалова и волейболистите. Има Григор, Маша и ЦСКА. И оня, где се подписа у Колизеума. А Григор тепърва ще влиза у новините. Когато спре да  му пука от новините.
 Няма да видите новини за отворена фабрика, за отворен цех, за майка, родила дете, за български деца, жънещи награди по шах, математика, химия... Що едните не плащат за реклама, а другото не е интересно.
 Няма да чуете и " Хей, ти..." По БНР. И да видите Иве у фейсо. Що гледате сиси и Азис.
 Приятно ви гледане и слушане!
 ПП.Азис вече има ли сиси?
 ППП. Ако некой си познае ноктите, да се обади! Ако пие червено вино, ще му пратя една бутилка за авторските права. И за идеята.




3 коментара:

  1. Наздраве!:))
    Ма не се карай - няма смисъл.
    Нали заради добрата ти енергия те четем?!:))

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Да ти е здраве! Не се карам. Само анализирах четенията на публикациите, и останах като гръмнат. Ако в заглавието има смърт, война или НАТО, четенията скачат три път. Нагоре скачат. Очаквах нещо подобно, но това ме утрепа. А като човек чете само за нещастия, се чувства нещастник и прави хората около него нещастни. И пропускат хубавите неща, где минават до тях. Иначе, кой ме познава, знае, че съм кротък човек. Не се карам с никого, що скандалите ме зареждат с положителна енергия и може да се пръсна.

    ОтговорИзтриване