Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 13 май 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА. ЗА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ПЕНИСИ И ЗА НЕКОИ ДРУГИ НЕЩА.

 Днес повечето новинарски агенции проспаха водещата новина. А тя долетя от Англия. Ант Смит ударил неколко питиета и му дошла гениална идея. Тия дни ще прави партия на малките пениси. Цял живот имал комплекси. Явно и той,и никой друг, не осъзна, че тази партия ще промени Европа и света. Не партията на хората с малки пениси, а партията на малките пениси.
 Досега съдбините на света и България се определяха от големите пениси. И даже от най-големите пениси. За Обама е ясно. Има статистика за африканците. У Европа не е хич ясно. Гърция е родила демокрацията и еднополовите връзки. Там пениси много и големи.Решат да се втвърдят, ама бързо омекват, що страдат от малокръвие. Некои бяха тръгнали по техния път, ама разбраха, че без кръвооросяване нема файда да си голям. У Англия преди изборите едни го вадиха голям, ама избирателите им го резнаха. Ще го резнат и у Полша. Нема да ги резнем у България. Ние се славим с най-големите пениси у Европа. И май е верно. А Германия се управлява от един истински мъж без пенис. Затова май единствено там знаят какво правят.
 По на изток от Европа и в Азия са най-големите пениси. Още не могат да се разберат, кой е най-големият, ама на девети май имаше грандиозно голям парад с големи ракети. Такъв голям парад, малък пенис не може да направи.
 И когато човек се замисли, нема файда да го управлява некоя партия на големите пениси. Време е да дойдат на власт малките пениси. Така нема опасност да нанесат на народите големи поражния. Има друга опасност. Когато дойдат на власт да се напомпат оттук, оттам, и да станат големи пениси. Тогава пак ще боли.
 ПП.Сидеров ще има син в края на лятото. Да са живи и здрави и той, и Деница, и детето!

Няма коментари:

Публикуване на коментар