Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 5 юни 2015 г.

ЕДИНСТВЕНИЯТ КОСМОВСЕЛЕНСКИ ХОРОСКОП НА СВЕТА. ЗА 06-06-15. ХОРОСКОПЪТ НА ДВЕТЕ НУЛИ И ТРИТЕ ШЕСТИЦИ!!!

 ОВЕН.
 Придобивка. Некой ще придобият нещо за в къщи. Други ще придобият нещо за душата. Тия, где придобиват нещо за душата, има вероятност да придобият и трипер.
 Секс ще има. Трипер се не лови от ветъра. Ползвайте презервативи! За предпочитане нови!
 ТЕЛЕЦ.
 Път. Некои ще пътуват до морето, други до планината. Трети има вероятност да отпътуват на майната си. Не ядосвайте партньора си.Има вероятност да отпътувате завинаги.
 Секс ще има. Човекът е човек, когато е на път. Катя на околовръстното духа за 15 лева.
 БЛИЗНАЦИ.
 Щастие. Житейският ви партньор ще тръгне на път без вас. Денят е ваш. Не чистете, не гответе! Ще ви се обади стар познат. Ще се почерпите и ще сте щастливи.

 Секс ще има. То там е най- голямото щастие. Не правете секс у вас! Има опасност да ви мернат съседите, и най- големото щастие да стане големо нещастие.
 РАК.
 Ревност. Ще ревнувате житейския си партньор. Ще ревнувате сексуалния си партньор. Ще ревнувате съседа от съседката, или съседката от съседа. За да не ревнувате, се сберете заедно. На по чашка.
 Секс ще има. След чашката ще се сберете накуп и петимата.
 ЛЪВ.
 Глад. Ще ви мъчи глад. Най- голям глад ще мъчи тия, где днес ги мъчи жажда за водка. Има опасност да преядете. Затава утолете първо новата жажда и има вероятност гладът да ви мине.
 Секс ще има. Гладнишки. Носете си филия сух хляб. Космите, где лепнат по гърлото, се махат лесно с една хапка.
 ДЕВА.
 Смях. Ще се смеете цял ден. Баба ви е отгледала добра трева. Ще се смеете и вечерта. Добра трева и добра ракия до това водят.
 Секс нема да има. Таман да почне, и ще почнете да се смеете. Партньорът ви ще помисли, че се смеете на него, а той понятие нема от това, где е добро. За жените може да нема и секс, ама и бой да ядат.
 ВЕЗНИ.
 Печалби. Ще спечелите игра на дама. После ще спечелите игра на сантасе. После печалбите ще ви увлекат, ще вземете парите от къщи и ще отидете да спечелите и от лотарията. Там ще загубите парите, ама в къщи ще спечелите як скандал. Некои може да спечелят и бой.
 Секс нема да има. Кой печели бой, губи секс.
 СКОРПИОН.
 Загуби. Ще загубите телефона си негде по двора. После ще загубите разсъдък по новата си тръпка. После ще се загубите на път за в къщи. Там партньорът в живота ви ще е намерил телефона ви, а в него ще е намерил съобщение, где не е требвало да намира. Ще загубите веднага два зъба.
 Секс нема. Има вероятност да загубите още два зъба.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ужас. Ужасен ден. Ще чистите, перете и готвите. Има вероятност некои мъже да извадят чорапите си, где ги търсиха цела седмица, от под леглото. До чорапите некои може да намерят умрял пекинеза си, где изчезна преди седмица. Умрел е там от смрад и ужас. Некой ще се напият ужасно.
 Секс нема. Те това вече е най- големият ужас.
 СТРЕЛЕЦ.
 Копнежи. Тия где работят, ще копнеят за почивка. Безработните ще копнеят за работа. Некои ще копнеят да имат бебе, а некои, где са разбрали, че ще имат бебе ще копнеят за въже през шията си.
 Секс нема. Нали има копнежи.
 КОЗИРОГ.
 Спорен ден. Всичко, с което се захванете ще спори с вас. Има опасност в спора да ядосате теслата и тя да ви млатне по пръстите. Не спорете с партньора си. Може да ядосате точилката, и тя да ви млатне по главата.
 Секс нема. Ще поспорите с вибратора и ще му паднат батериите.
 ВОДОЛЕЙ.
 Наслада. Некои ще се наслаждават на дъжд, други на градушка. После ще се насладите на наводнена стая и оформена на дупки кола. После ще се насладите на кисело вино.
 Секс нема. Що ще се вкиснете.
 РИБИ.
 Мъка. Ще изживеете голема мъка, докато измъчите всички около вас.Внимавайте некой от тия до вас да не е същата зодия. Те тогава ще разберете какво е истинска мъка.
 Секс ще има. Оргазъм нема да има. Мъка и мъка.





Няма коментари:

Публикуване на коментар