Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 24 май 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА. ПРЕДИ ДА Я ПРОЧЕТЕТЕ, СЕ ВГЛЕДАЙТЕ В РИСУНКИТЕ!

    Бях решил тази вечер да си дам почивка. Деда Ванга върви добре, и ми се полага. И що ми трябваше да пусна телевизора.
    Днес е Свети Свети Кирил и Методи. 24 май. Толкова. За празниците- толкова.
    Обаче Гърмен изтрепва рибата. Бой! Българи! Цигани! Полиция! Цигани идват на помощ! Българи идват на помощ! Смърт на тия! Смърт на ония!
    После Дреновец. Цигани просят у Европа, а тук си купуват къщи. Познавам кмета на Ружинци. Не съм му фен, ама го каза. Каза това, где мислят всички. Да ни се махат от главите! Тук когато няма избори, само пречат.
   Това е държавната политика. Дай му пари да не умре от глад, или да се маха. Работа нема за българи, та ще има за цигани. И те се махат. Некой у странство, други у дворовете ви.
   И се чудя на първосигналните реакции на журналисти, репортери, телевизионери и бракониери. Дано да са първосигнални, че ако са други, ще стане страшно! Не мойте така, бре люде! Не насаждайте омраза! Не се ли усещате, че цяла България
"вази гледа". Гледат ви и първокласниците. Циганчета и българчета. Наесен може да не играят заедно. Що ще се мразят заради вас.
   Дайте да видим децата, где свършват първи клас! Бели и не толкова бели. С цветя и усмивки. Всички те са деца. После стават цигани и българи. Не без помощта ви. После почва боят. И не се знае кой кого.
   Това е.
   Рисунките са на Владислав Михов от Видин. 14 годишен. Вгледайте се в тях!

Няма коментари:

Публикуване на коментар