Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 28 май 2015 г.

СТРАХОВИТ ХОРОСКОП ЗА 29-05-15. КОГАТО МАРС НАСТИГА ВЕНЕРА. И ПОД ЗНАКА НА СВРЪХНОВАТА, КОЯТО ЩЕ ПОГЪЛНЕ ЗЕМЯТА.

 ОВЕН.
 Обич. Ще ви залива обич. Обич по телевизора, обич у фейса, обич по телефона. После половинката ви ще се прибере от работа. Има опасност да ви излее вчерашната супа на главата. Намерете врема да сготвите нещо. Особено ако сте жена. Обичта на мъжа минава през корема.
 Секс ще има, ако сготвите. Ако не, ще има фиде по главата.
 ТЕЛЕЦ.
 Инат. Днес ще сте като магаре на мост. Инатът ще ви донесе много емоции. Първо на кръстовището, после у работата, после при шефа и накрая у личен състав. После ще ви донеса такива у бюрото по труда.
 Секс ще ви се ще да има, ама нема да има. От инат.
 БЛИЗНАЦИ.
 Раздвоение. Сутринта ще сте раздвоен дали да си доспите или да отидете на работа. На работата ще сте раздвоен дали да работите или да си доспите. После ще сте раздвоен с кого да се изчукате. После ще направите тройка и вече нема да сте раздвоен
 Ако не сте разбрали, секс ще има. И то какъв!?
 РАК.
 Страх. Сутринта ще ви е страх от шефа, а вечерта от житейския ви партньор. Не ходете на работа и не се прибирайте в къщи! Направо отидете при партньора си за секс. После въобще не се прибирайте. Що страховете ще станат реалност.
 Секс ще има. Ако ви не е страх.
 ЛЪВ.
 Глад. Въпреки, че сте лъв, ще сте гладен като вълк. Внимавайте какво ядете! Може да е с изтекъл срок. Ако изядете некой косъм, не се впрягайте. И внимавайте да не изядете това, где ядете. Да има за утре.
 Секс ще има, за тия, где са разбрали за каква храна иде реч по- горе.
 ДЕВА.
 Жажда. Жажда за радост, жажда за живот и жажда за щастие. Некой ще ги гони жажда за бира. Нема да ви гони жажда за работа.
 Секс нема да има. Жажда за секс ще има.
 ВЕЗНИ.
 Работохолизъм. Със ставането от леглото ще се юрнете на работа. Ще сте ентусиаст на работното си место, на извънработното си место и у домашното си место. Работохолизмът ще продължи в леглото.
 Секс ще има. И там ще сте работохолик.
 СКОРПИОН.
 Идиотизъм. Цял ден ще се правите на идиот. Цял ден ще ви правят на идиот. После ще правите на идиоти другите. Не правете на идиот партньора си! Той си е такъв.
 Секс ще има. Идиоти много.
 СТРЕЛЕЦ.
 Любов. Около вас ще витае любов. Децата ви ще се влюбят. После ще разберете, че и партньорът ви е влюбен. Когато разберете в кого е влюбен, любовното витание ще дойде и във вас. Под формата на алкохоловитание.
 Секс нема. Нема с кого.
 КОЗИРОГ.
 Мъка. Цял ден мъка и мъка. Ще трябва да ставате от леглото поне три пъти. Мъжете с калпава простата и повече. Вечерта ще се мъчите с бутилка водка. После пак ще се мъчите у леглото.
 Секс ще има. Ама къв секс е това. Мъка и мъка.
 ВОДОЛЕЙ.
 Път. Дълъг път. За софиянци ще е най- дълъг. Едно време избегаха далеч от родните си места. Дълъг път и за тия, где отиват пеш на кръчма. Особено дълъг ще е на връщане.
 Секс нема. Може да има, ако Катя е на околовръстното или вземете некой на стоп.
 РИБИ.
 Рискове. Ще рискувате неоправдано. Първо ще рискувате да отидете на работа. После ще рискувате да се приберете от работа. После ще рискувате да ядете храната, где са ви сготвили в къщи.
 Секс ще има. Не рискувайте. Ползвайте презерватив. Днес партньорът ви е рискувал и не е ползал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар