Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 15 април 2015 г.

СТАТИСТИКА. ПАРИ, ЖИВОТ, УБИЙСТВА. ЕВРОГЕЙОВЕ И ГЕЙОВЕ.

Напоследък се оплетох като пиле в кълчища. Вече не знам, кой лъже и кой не. Светът обвинява Русия, че е нападнала суверенна държава, а Русия обвинява света, че я е нападнал. Нападнал я насред тази суверенна държава. Едно време нещата бяха прости. Америка и Европа бяха лоши. Русия ни обичаше. И ние я обичахме, ама и мразехме лошите.  Сега вече трябва да мислим. Не е нужно да обичаме и мразим някоя държава. Трябва да я уважаваме. Стига тя да се уважава. Явно Русия не е поняла това. Все още иска да я обичаме.
 Та си дадох труда, да направя една статистическа справка. Безпристрастна. За да не ми се правят некои на велики. А да се погледнат, и после да ми казват кого да харесвам.
 БВП в България през 2012 е 7006 долара на човек. У Русия 14 302. У САЩ 51 704. Няма по-нови данни, но ако се вземе в предвид сривът на рублата, руският нищо чудно да е вече колкото българския. Тук нема да коментирам кой какви природни дадености има и кое формира БВП.
 Средната продължителност на живота в България е 72,7 години. У Русия 65,5. У САЩ 78,2.
 Средната заплата у България е 480 долара. У Русия 480 долара.
 Средната пенсия у България е 180 долара. У Русия 200 долара.
 Средно у България на 100 000 човека убиват 1. У САЩ -3. У Русия-12. 12 убиват и у Сомалия.
 За броя на наркоманите няма да пиша нищо, що звучи невероятно. Всеки може да го провери. Русия е едноличен световен лидер.
 Дотук нищо лично. Просто безпристрастни числа. Ако на някого му се струват пристрастни, да се сърди на статистиците. Включително и на руските. Според статистиката на Руското МВД, по убийства Русия е на второ място след ЮАР.
 Предполагам, че по брой еврогейове, Русия е на последно място в света. За съжаление не намерих такава статистика, но съм сигурен, че е така. Русия не е в Европа и гейовете там не са еврогейове. Те са най-обикновенни гейове.

8 коментара:

  1. Е и кво, кой е по-зле/ Ние или Русия?

    ОтговорИзтриване
  2. Според мен си е лично усещане. За мен тук си е най-добре.

    ОтговорИзтриване
  3. Никой не иска от нас да го обичаме. Искат да не помагаме на враговете им /които са врагове и на човечеството/.Глупавичката ирония с "нападането в една суверенна страна" показва явно непознаване на фактите: нашите задокеански Господари даже не опитаха да скрият, че "подкрепят" майданя /подкрепа, изразена в пет милиарда долара - не е конспирология, Те се хвалят с това!!! - за внедряване на русофбия сред западноукраинците/, в неясни обещания за съдействие за евроинтеграцията на Украйна...така и "съдействаха", че е пред фалит,де; в изпращане на снайперисти да поокървавят митингите, след като Янукович кандиса на избори...да, ама в изборите трябваше да участват и "унтерменшите" от Изтока, при това в нормална кампания, а не в пародията, която раелно стана; "подкрепиха" ги и когато Турчинов отмени руския, българския и т.н. езици като равноправни, в следствие на което въстаха Донбас и Крим/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Невероятно точен коментар. Аз бях един от снайперистите. Сорос ми плати 76.53 долара. А у Крим и Донбас въстана руската армия. Та досега. Тъп, невероятно тъп коментар. Все едно е писан у Кремъл.

      Изтриване
    2. Прррравилно, товарищ! Дръжте опорните точки!

      Изтриване