Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 9 април 2015 г.

ВОДЕЩАТА СВЕТОВНА НОВИНА. ПОБЕДА НА ЗДРАВИТЕ СИЛИ.

 Днес световната прогресивна общественност ликува. Най-после разумът победи. В Москва Ципрас и Путин подписаха договор за търговия и сътрудничество между Велика Русия и Велика Гърция. Това, че и двете държави са изправени пред фалит, е малка подробност. Очаква се към този договор да се присъединят и Северна Корея, остров Тамбукту и островът на съкровищата. Особено много се разчита на острова на съкровищата. Неговото присъствие ще гарантира появата на златните рубли. Путин точно реши да ги сече, и американците си прибраха техниката, где копа злато.
 Двамата управници разясниха, как виждат бъдещето на този договор. Ципрас каза:
 Когато се прибера в Гърция за Великден, банките ще са празни. Но това няма да ни уплаши. Ще изнасяме краставици, а не пари. Земеделието ни е добре развито. Надявам се, ЕС да не спре субсидирането му. То малко грозно се получава, ама тия европейци това заслужават. Те дават субсидията, ние продаваме евтино на Русия. Демек Путин лапа на аванта. Ама това са подробности. Ще печелим от пренос на газ. След България и Турция, и ние. Само се притеснявам, откъде ще дойде тая газ и закъде ще я пренасяме...
 От своя страна Путин каза:
 Газ ще има. Ще ви я доставяме с изтребители и подводници. Ще я изнасяте за Македония. Ще им трябва, за да си светят докато търсят македонската история. После през Сърбия за Унгария. С нея Орбан ще произвежде евтин ядрен ток, що не мисля Русия да му прави ядрени централи. А у Сърбия, на границата с България, негде на високото около връх Ком, ще направя огромен факел на газ. Да се вижда от всички българи. Да се изядат от яд, че немат нито газ, нито ядрена енергетика, нито проблеми. А проблеми немат, що ме разбраха колко струвам. То цел свят ме разбра миналата година.
 После Ципрас отиде да почива, а Путин да си допие. Тоя алкохол ще го съсипе.
 А Меркел отиде на некакъв остров. Да си почине жената. Трудно се работи с идиоти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар