Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 26 април 2015 г.

НОВИНИТЕ ОТ НЕДЕЛЯ. 26.04.2015. 15h.БЪЛГАРИЯ, СВЕТЪТ И МАРС.

 ОТ БЪЛГАРИЯ:
 Бойко Борисов посъветва Вежди Рашидов да гледа постановката "Език мой, враг мой". От Народният театър съобщиха, че Премиер министърът е купил два билата. Един и за него.
 Вече не сме последни по усвояване на еврофондове. На 22 место сме. От юли месец ще връщаме усвоеното.
 У София джип удари младеж, помагащ на закъсала кола. Жив е. У Русе един катастрофира, а после натрепа неколко милиционера. И той, и милиционерите са живи. Не се знае колко софиянци ще оцелеят, докато се приберат днес у София. Засега нема и катастрофирал влак.
 У Разград един плаши деца с пушка. Играли наблизо и вдигали шум. Нема убити.
 Целата друга седмица у Пирогов ще преглеждат безплатно. По-другата безплатно ще преглеждат у Карлуково. Парламентът обяви, че тогава ще почива.
 Първанов иска оставката на петима министри. ДПС иска оставката на един. Атака иска оставката на 478. Борисов заяви, че
ще обяви обществена поръчка за карирани листове. Засега нема на какво да ги напишат.
 От Слънчев бряг заявиха, че ако държавата се откаже от концесиона такса от 1 500 000 лева, те ще се откажат от чадърите, а българите ще се откажат от Средиземно море. И държавата ще спечели 100 000 000 лева. Българите нищо не казаха, що едни почиваха у Турция и Гърция и не ги чуха. Останалите българи не ги чуха, що си бяха изгасили телевизорите, та да спестят малко пари от ток. Не за море. За хляб.
 А на Армията отец Гелеменов /фен на Левски/, ще гони дяволите. Пречели на ЦСКА да вкарва голове. Ще успее. Довечера ще вкарат един. На тях ще вкарат три.
 ОТ СВЕТА:
 Хилъри, на Клинтън невестата, лобира за Росатом. Срещу пари за фондацията на Хилъри.
 У Беларус чакат "Нощни вълци" на Путин с Т-34. С украинско знаме. Вълците заявиха, че засега ще ловуват у Чукотка. Ще ловуват чукчи.
 У Сърбия 30 000 протестираха срещу правителството, що са по-зле от нас. У София протестираха трима. Що ние сме по-зле от тях.
 А у Гърция се проведе анкета.71.9% от гърците желаят споразумение с кредиторите. 23.2 %не желаят. 72.9% са за еврото, 23.2% за драхмата. 68.8% смятат, че има опасност страната да я изгонят от еврозоната, а 21.1% смятат, че няма. А 50.2% подкрепят правителството и следваната от него политика. А ако на некой му не е станало ясно от тези данни, какво искат Гърците, да ги прочете пак, а да не гледа като марсианец.

Няма коментари:

Публикуване на коментар