Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 23 март 2015 г.

СИСОМАНИЯ

ДЕДА ВАНГА:
Цел ден гледам по ТВтата за една майка, где кърмила у МОЛа. Та да ви кажа, кво мисля:
Майките могат да кърмят децата си навсякъде, и никой не може да им каже нищо. Ако кърмят мен, нещата стоят по-иначе. А па я ако кърмя некоя, стоят съвсем иначе.

1 коментар:

  1. И ти ли Бруте? Вижте сега, в МОЛ-а има стаичка където майките могат да кърмят, да сменят памперси и да задоволяват другите естествени нужди на бебетата си. Има и тоалетни - там пък тези, на които им се е допикало могат да задоволят тази своя естествена нужда. Доколкото разбрах дамата е била любезно помолена да отиде на специално създаденото за това място и там да нахрани детето си. Въпреки, че на мен лично по никакъв начин не ми пречи ако някоя майка кърми на пейка в МОЛа, то определено не смятам, че са ѝ нарушили някакви права, като са я подканили да спазва правилата. Противно е, че нашите псевдо медии занимават вече два дена държавата с това, като че ли няма какво друго да се обсъжда. Обаче е много атрактивно новините да подхващат някакви теми и да създават образи на злодеи. Така се получава своеобразен сериал и зрителя иска пак да гледа за да види продължението. В случая злодея са МОЛовете. След като един МОЛ уби човек във Варна, е много удобно да се яхне вълната и да се изкарат няколко новини по темата "МОЛовете са лоши". Не искам да бъда разбран криво - не искам да оправдавам МОЛа за убийството във Варна, даже смятам, че основната вина за случилото се е именно в неписаната политика на ръководството му да не се допускат бедно облечени хора на територията на МОЛа. Ако те нямаха такава политика, нямаше и да наемат такива гардове! А аз лично отдавна не ходя в МОЛовете за друго, освен на кино...

    ОтговорИзтриване