Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 4 февруари 2016 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. ПАЗЯТ В ТАЙНА АСТЕРОИД, КОЙТО ЛЕТИ КЪМ ЗЕМЯТА. РЕФОРМАТОРИ. РУСИЯ ЖЪНЕ ПОБЕДИ. САЩ ЗАТЪВАТ В ДЪЛГОВЕ.

  ОТ СТРАНАТА.
  *България е с най - ниска смъртност на калпак у ЕС. Поради това, Москов реши да реформира болничните легла. До две години трябва да стигнем от последното, до първото.
  *Кунева реформира  реформаторите с 40%. Има вероятност да реформира и образованието така, че повече никой да не може да го реформира.
  *Останалите 60 % от реформаторите, ще реформират военния министър. Що е реформатор.
 *Военният министър ще бъде реформиран и от тия, где искат казарма, та децата им да станат мъже. Днес е внесъл предложение, всички над 18 години да се водят в запаса и така да станат мъже. Тия где искаха децата им да стават мъже, от утре ще искат децата им да не стават мъже.
 *Борисов говори с българи в Лондон. На български. Пак там говори и с Кери. Пак на български.
 *Депутатите свършиха ракията, а тая у магазина поскъпна. Три месеца след като приеха ракия да се пече само шест месеца, ще отменят приетото и ще печем по 14 месеца. Два за тях.
 *Панов поиска от Борисов да каже кой - му е протил SMS-а. Борисов го прати по дяволите. Там, где прати съдебната система, а скоро ще прати и държавата.
 *БСП не отива по дяволите, а бавно и сигурно отива в историята. У тая за робство и минало величие.
 *А кметът на Хасково се възмути от селските кметове у Хасковско. Искали секретарки. И каза, че са нагли. Аз установих друго. Неграмотни са.
  ОТ СВЕТА.
 *Българи у Босилеград, Сърбия се бият с българи. Заради бензиностанция. Българска работа.
 *У Атина полицията бие анархисти. Пак там анархисти бият полицията. Останалите гърци стачкуват.
 *Руското МВнР обяви, че четиримесечната кампания в Сирия е успешна. Руската рубла се опита да го потвърди, ама припадна от слабост, преди да успее да го потвърди.
 *Оня, Обама, увеличил щатския дълг двойно. И некои доволно потриват ръце, че САЩ ще фалират.Преди време Буш го бе увеличил двойно, и същите пак ги потриваха. На въпрос, кой ще го връща, президентът отговори кратко и ясно:
 - Как кой!? Африканците.
*Пак там, кралица на красота стана мъж. Най - после една жена да стане мъж. Че ми писна от мъже - жени.
 *След като Русия обвини Турция, че шантажира и лъже, че руски самолети летят над Турция,  без да имат доказателства, Турция отговори.
 - Споко! Ще има. У Сирия едно такова стои неколко месеца.
 *Дойчебанк и Голдман купуват фирма за бисквитки. Лично аз очаквам скоро да стане нещо, а явно и те. И вложителите, и акционерите им, ще лапат бисквитки, докато тия на другите банки ще им лапат оная работа.
 *А астероид се приближава до земята. След направената проверка, разбрах, че е малък и не е опасен за Земята. Но има друга опасност. От 22 декември, миналата година, Земята се приближава към слънцето и на 22. юни тази година,ще е опасно близо до него. Към земята се приближават и осем планети, няколко хиляди трилиона звезди и същия брой галактики. Ама като наближат и ни видят кви ги вършим на Земята, бегат като опарени. Затова вселената се разширява. Ще се свие, когато изчезнем.

Р. Антов

Няма коментари:

Публикуване на коментар